Nyt badeværelse i mændenes omklædningrum

Som tidligere beskrevet har vi været igang med renovering af både mændenes og kvindernes omklædningsrum i en del måneder. Nu er vi nået frem til en milepæl og har haft held med at få afsluttet alle håndværksmæssige udfordringer på egen hånd. Nu står vi kun tilbage med udfordringen, som omhandler nyt badeværelse i mændenes omklædningsrum, hvilket kan blive en udfordring, idet vores budget næsten er brugt op. Til at starte med stod vi med 740.000 kr. og nu har vi mindre end 90.000 kr. tilbage. Dette er ganske fint, men vi ville gerne have haft lidt flere frie midler til begge badeværelser. Men sådan er det nu engang. Vi vidste godt fra starten af, at det ikke ville blive muligt at skrue på alle luksus ventiler, så nu bliver det mændenes bad, der må tage faldet.

Badeværelse på kompromis?

Og dog! For vi har fundet en række stededer på nettet, som netop kan levere en super bæredygtig løsning til mindre end, hvad vi har tilbage. Et af stederne kan du finde her: https://badmodul.dk/. Hvis du kigger deres side nøje igennem, kan du få øje på en speciel beregner, der gør at vi legende let kan danne os et overblik over hvor meget, vi kan få for det beløb, vi har tilbage. Dette gør det meget lettere end at skulle ud og henvende sig telefonisk til et væld af selvstændige VVS folk, som efterfølgende så skal ud og give tilbud og kigge det hele igennem først. Vi har taget et af de billeder, der er blevet brugt som eksempel og kopieret det ind i artiklen herunder. Her kan du se et meget godt bud på hvordan, badeværelset kommer til at se ud, når det hele er færdigt.

nyt badeværelse

Hvis du selv prøver at bruge beregneren, er det meget lettere at forstå. Det er jo ikke vores job at forklare om andre menneskers sider på nettet, så nok om det. Hvis der foreligger ønsker eller kritik til billedet, er I alle velkomne til at tage fat i Mogens eller Joakim for yderligere dialog. Vi ses på isen!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/forumlinks.dk/gsf-ishockey.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *