Det bedste sted at sammligne fodboldrejser

DK-Boligcenter er glade for at informere vores medlemmer om, at vi har fået mulighed for at deltage på en hjemmeside, der har til formål at sammligne fodboldrejser. Vi ved at der er mange af boligforeningens medlemmer og folk, der er tilknyttet generelt, der elsker at tage ud og se fodbold på stadions i både Danmark og rundt omkring i udlandet, så dette behov kan vi nu hjælpe med at få inddækket på en fornuftig måde.

Når vi når frem til januar måned vil Preben og et par andre fra bestyrelsen fremsætte deres bud på den bedste tur for foreningens medlemmer. I bedes alle som minimum have kigget informationen igennem – for dermed bliver det lettere for jer at sige god for arrangementet eller måske komme med nogle gode idéer selv.

Hvis deres bud falder til jorden, bliver det op til andre at sammensætte den bedste fodboldrejse til foråret.

Vi vil desuden gerne opfordre til at komme med forslag til de lande, der har størst interesse at rejse i for vores medlemmer. Dermed kan vi sikre, at de forslag, der bliver lagt på bordet fra bestyrelsens side vinder anerkendelse og at ingen behøver være utilfredse eller spilde tid. Når det så er sagt, er der naturligvis nogle begrænsninger for hvor vi har råd til at tage hen. Så hvis I går med tanker eller ønsker om at komme et specielt sted hen for at se fodbold, er det bare om at finde nogle links til sider, der tilbyder og arrangerer rejserne billigt. Hvis det er for dyrt, kan vi lige så godt stoppe med at afholde møderne. Spanien eller England er nok det længste vi kommer, så med andre ord sætter vi grænsen til at være Europa – og ikke udenfor. Vi håber at dette er acceptabelt for alle vores medlemmer. Hvis ikke, er det muligt at hæve den månedlige kontingent, så nye muligheder kan skabes – men der er noget, som skal vedtages ved en ekstraordinær forsamling.

Til slut vil vi gerne benytte muligheden til at ønske alle medlemmer af ishockey klubben et godt efterår. Og husk at vores fodbold klub stadig er i bedste live. Vi er hverken igang med at droppe vores licens eller noget andet. Vi forsøger blot at holde fokus på alle de paletter, som foreningen repræsenterer. Vi håber på alles forståelse og håber ligeledes på, at vi får mulighed for både at se gode fodbold kampe og ishockey kampe sammen i resten af året!

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/forumlinks.dk/gsf-ishockey.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *