10 lækre sommerblazere til mænd

I denne artikel har vi fundet frem til 10 lækre sommerblazere til mænd, der kan bruges til flere forskellige lejligheder og arrangementer. De er alle i forskellige prisklasser, hvoraf nogle kun koster lidt under 1.000 kroner, mens andre koster langt over 2.500 kroner. Det betyder også, at der er noget for enhver pengepung og noget for alle interesseret.

Alle produkterne kan også findes inde på modesiden Modejagten.dk, hvor der er samlet langt over 550.000 produkter af tøj, sko og accessories til både mænd og kvinder. Fordelen er at alle produkterne er samlet på en side, fremfor man skal surfe rundt på forskellige sider.

Lindbergh navyfarvet blazer

En flot og sommerklar navyfarvet klassisk blazer, der passer enormt godt med en hvid skjorte ind under samt med et par sorte jeans. Det giver dette klassiske business look, som mange forretningsfolk søger og finder behageligt at trives i. Den kan købes i flere forskellige størrelser og passer dermed til de fleste mænd.

Selected Homme gråternet blazer

Pæn gråternet blazer til en formidabel pris af kun 799,- kroner. Det er typisk en blazer, man vil have på i hverdagen, men kan også sagtens bruges i lidt finere selskaber i weekenden eller efter arbejde. Udover den er ternet, har blazeren flere indvendige lommer og kan købes i flere størrelser.

Kiomo hvid blazer

Elegant hvid blazer der egner sig godt til selskaber eller hverdage. Den har flotte sorte detaljer på forsiden, som skaber opmærksomhed og giver er unikt udtryk, hvis du har en sort skjorte eller bluse ind under blazeren.

Pier One grå blazer

Flot ternet grå blazer til den fantastiske pris af kun 699,- kroner. Det bliver stort set ikke billigere for en blazer af god kvalitet og her kan alle være med uanset økonomi. Det samme ternet mønster går igennem hele blazeren og matcher ligeledes et par bukser i samme mønster, da det også kan købes som et samlet jakkesæt.

Tiger of Sweden mørkeblå blazer

Pæn mørkeblå blazer fra det populære mærke Tiger of Sweden. Et rigtigt kvalitetsprodukt til et sommerselskab eller lignende. Flotte bemærkelsesværdige lommer på forsiden af den mørkeblå blazer. En blazer der går godt sammen med et par mørke jeans eller cowboybukser.

Versace blazer

En enormt elegant og anderledes blazer fra Versace der ligger på den helt dyre ende af prisskalaen. Den koster lige knap 5.000,- kroner og skiller sig ud fra mange andre blazere til normale priser via sit elegante udtryk.

Tiger of Sweden stribet blazer

Stilet stribet blazer designet og endnu en gang fra det populære mærke Tiger of Sweden. Har du en hvid skjorte, vil den passe glimrende sammen med denne stribet blazer. Der er både indvendige og udvendige lommer samt knaplukning foran.

Pierre Cardin blå blazer

Rigtig sommer blazer i en flot lidt lyseblå farve. Et par jeans, en skjorte samt et par sejlersko eller andre sommersko og du vil være klar til sommeren. Et par flotte knapper er på forsiden, som bruges til at åbne og lukke blazeren.

Noose & Monkey blomstret blazer

Absolut en blazer i en særklasse med et blomstret motiv. Den kan både købes i en blå eller sort farve. Der er både lommer med knaplukning på forsiden af blazeren samt indvendige lommer. En hvid eller sort skjorte vil passe godt sammen med denne blomstret blazer.

New Look meleret blazer

Flot grå meleret blazer der kan passe til de fleste mænd og især prisen er virkelig tiltrækkende. For blot 689,- kroner får du en pæn blazer for dine penge, der både kan bruges i hverdage eller til mere selskabelige begivenheder i weekenden.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/forumlinks.dk/gsf-ishockey.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *